preloaderNew

Olive X Press Ltd.

מכונת שמן זית ביתית

דמיינו שהייתם יכולים להכין לעצמכם בבית שמן זית טרי ואיכותי, באמצעות מכונה ביתית וקפסולות של זיתים טריים - זה בדיוק מה שאנחנו עושים! ועכשיו דמיינו שאתם יכולים להיות שותפים בחברה שמובילה את המהפכה הזו בעולם!. Olive X-Press מחוללת מהפכה עם טכנולוגיה המאפשרת ייצור שמן זית טרי ואיכותי במשך כל השנה, בכל עת ובכל מקום – ממש כמו שארע בעולם הקפה. אנחנו יוצאים לגיוס שנועד להבטיח הגעה לשוק ב - 2020. מוזמנים להצטרף אלינו בהשקעה ובהצלחה.
₪574,049
גוייסו עד כה מתוך ₪700,000
בעבור 4.93% מבעלות החברה
img
round2
82%
38
משקיעים
img
71
ימים נותרו לגיוס
החל מ-₪1,800 מקסימום- ₪2,425,951
לחץ להשלמת הרשמה כדי להשקיע


אנחנו רוצים להזמינכם להפוך להיות שותפים ובעלי מניות בחברה המביאה את הבשורה המהפכנית החדשה בתחום ה-FoodTech:
הכנת שמן זית בבית - טרי, איכותי ובריא, בכל עת בשנה ובכל מקום בעולם. מה שקפסולות עשו לשוק הקפה ומה שמסחטות המיצים עשו בעולם השייקים, אנחנו נעשה בעולם שמן הזית.

מה אנחנו מציעים?

1. אנחנו מציעים לכם להפוך משקיעים בחברה ולקבל מניות בה (פירוט על אפשרויות הרווח, בהמשך העמוד), בסכום מינימום של 1800 ש"ח. כמובן שניתן להשקיע גם יותר. 

2. מניות אלו צפויות להיות שוות ערך רב, בזכות חדירת החברה לשוק שמן הזית העולמי הנאמד בכ-11 מיליאד דולר, שצריכתו עלתה ב-73% בממוצע במהלך 25 השנים האחרונות.

3. אנחנו מתכננים לסיים את הפיתוח בחודש אפריל 2020 ולהתחיל למכור את המכונות כבר בסביבת עונת המסיק הבאה. כלומר, בהשקעתכם תהיו שותפים בחברה על סף פריצה לשוק ותחילת מכירות, חשיפה תקשורתית ומגע עם לקוחות קצה.

4.אחת מאבני הדרך העיקריות שלנו תהיה פיתוח של מכונה שתשמש את שוק המרכולים והמעדניות לשם ישונעו זיתים מטופלים, כאשר כבישת השמן תבוצע מול עיני הלקוחות (דומה לקונספט טחינת הקפה). מכירות לשוק זה אמורות להקפיץ את הכנסות החברה לכדי 500,000,000$ בתוך תקופה של 5-10 שנים.

*בלשונית 'מצגות' בעמוד זה, נמצאת טבלת אקסל המציגה תחזית מכירות ורווח זהירה ב5-10 השנים הבאות. על פי נתונים אלו, שווי החברה ורווחיה המחולקים למשקיעים צפוי להיות כ-פי 10 מגובה השקעתם

וזו המכונה:)


איך ומתי עושים מזה כסף?

את המניות תוכלו למכור בעקבות עליית ערכן באחת הדרכים הבאות:

  • הנפקה בבורסה בתוך 3-4 שנים, עם שווי חברה גבוה משמעותית (פי 4-6)
  • חבירה לחברה גדולה בתוך חודשים ספורים מסיום הפיתוח (אפריל 2020). ישנן מספר אפשרויות לחברות כאלה:
    • חברת מכונות מטבח לה נעניק רשיון יצור
    • חברת מזון שתספק את הזיתים לשוק (לוגיסטיקה ושיווק)
    • חברת שיווק אינטרנטית\טלוויזיונית אשר תבצע את שיווק ומכירות המכונות וקפסולות הזיתים.
    • שותפות זו עשויה להיווצר מייד לאחר הצגת המיזם בתערוכה \ בפני התקשורת - בתוך חצי שנה מסיום הגיוס
  • קניית החברה ע"י חברה גדולה בשווי גבוה
  • חלוקת רווחים\דיווינדים מהכנסות החברה - עם או ללא שותפות חברות אחרות



בשנים האחרונות מתחוללת מהפכה בעולם המזון - הקהל רוצה ומוכן לשלם עבור מזון טרי ובריא ע"פ מזון תעשייתי, משומר ומיושן. דוגמאות לא חסרות - מיץ תפוזים, וגזר ומסחטות, ושייקרים של ירקות טריים, ובשר טרי, ואורגני, ועוד, ועוד עולם הקפה עבר מהפך גדול ועליה בסטנדרטים שהובילה לכך שמיליוני בני אדם למדו להבחין בין קפה שמגיע טחון מהמפעל, לבין פולי קפה שנטחנים טריים  בעת הכנת הקפה. בזכות פיתוח כפול ומהפכני של חברת Olive X-Press - ענף שמן הזית יעבור  מהפכה גדולה בשנים הקרובות - ואנחנו נוביל את המהפכה.

Olive X-Press פיתחה טכנולוגיה חדשנית, מוגנת פטנט, לשימור טריות שמן הזית ואריזת הזיתים בקפסולות קטנות ביום הקטיף  (דוגמת קפסולות הקפה). לצד פיתוח מכונה ביתית, ראשונה מסוגה בעולם, המפיקה שמן זית טרי בכבישה קרה בצורה מיידית מקפסולות אלה - בכל זמן בשנה ובכל מקום בעולם.

שילוב בין טרנד צרכני קיים של העדפת והכנת מזון טרי וטבעי וטכנולוגיה מוכחת של הפיתוח שביצענו, מאפשר לנו להיות מודל הנספרסו של עולם שמן הזית!




בניגוד לטרנדים המובילים בעולם בתחום צריכת מזון - טרי בריא, אורגני, והמעבר להכנת מזון איכותי באופן ביתי בשיטת Do It Yourself - דווקא תחום שמן הזית, מוצר בעל איכויות מופלאות הנמצא בשימוש תדיר, הולך וגובר בעולם כולו, מתנהל כשוק מיושן ואנכרוניסטי, וסובל משתי בעיות קשות: 

הונאות וזיופים

בשל‭ ‬הביקוש‭ ‬הגבוה‭ ‬לשמן‭ ‬זית‭ ‬איכותי‭ ‬התפתחה‭ ‬תעשייה‭ ‬שלמה‭ ‬של‭ ‬מוצרים‭ ‬מזויפים‭ ‬והונאות‭.‬

יצרנים‭ ‬מבצעים‭ ‬כבישה‭ ‬חמה‭ ‬במקום‭ ‬כבישה‭ ‬קרה‭ (‬חימום‭ ‬עיסת‭ ‬הזיתים‭ ‬מעל‭ ‬לטמפ‭' ‬35‭ ‬מעלות‭ ‬בעת‭ ‬תהליך‭ ‬הכבישה‭ ‬מאפשר‭ ‬תפוקת‭ ‬שמן‭ ‬גבוהה‭ ‬‮–‬‭ ‬אך‭ ‬פוגע‭ ‬קשות‭ ‬באיכות‭ ‬השמן‭), ‬מוהלים‭ ‬עם‭ ‬שמנים‭ ‬זולים‭, ‬ומוכרים‭ ‬שמנים‭ ‬פגי‭ ‬תוקף‭. ‬הערכות‭ ‬מבוססות‭ ‬קובעות‭ ‬ש‭ ‬80%‭ ‬ממוצרי‭ ‬שמן‭ ‬הזית‭ ‬על‭ ‬המדפים‭ ‬ברחבי‭ ‬העולם‭ ‬אינם‭ ‬מכילים‭ ‬את‭ ‬המוצהר‭ ‬בתווית המודבקת עליהם.

‬אבדן‭ ‬טריות‭ ‬השמן‭ ‬שעל‭ ‬מדפי‭ ‬החנויות

בניגוד‭ ‬לזיתי‭ ‬מאכל‭, ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬איכותי‭ ‬ניתן‭ ‬לכבוש‭ ‬רק‭ ‬ביום‭ ‬המסיק‭ (‬עונת‭ ‬הסתיו‭) .‬לכן‭, ‬ניתן‭ ‬כיום‭ ‬בד‭"‬כ‭ ‬ליהנות‭ ‬משמן‭ ‬זית‭ ‬טרי‭ ‬עד‭ ‬חודשים‭ ‬ינואר‭ - ‬פברואר‭ ‬בלבד‭. ‬השמן‭ ‬נכבש‭  ‬בבתי‭ ‬בד‭ ‬תעשייתיים‭ ‬בלבד‭, ‬ואז‭ ‬משווק‭ ‬במשך‭ ‬כל‭ ‬השנה‭ ‬בבקבוקים‭ ‬ופחים‭ - ‬עד‭ ‬לעונת‭ ‬המסיק‭ ‬הבאה‭. ‬במהלך‭ ‬תקופה‭ ‬ארוכה‭ ‬זו‭ ‬איכותו‭ ‬הכימית‭ ‬של‭ ‬שמן‭ ‬הזית‭ ‬מתדרדרת‭ ‬וטעמו‭ ‬וריחו‭ ‬נפגמים‭ (‬בדיוק‭ ‬כמו‭ ‬שקיות‭ ‬קפה‭ ‬מהסופר‭) ‬מרביתו‭ ‬של‭ ‬שמן‭ ‬הזית‭ ‬הנמכר‭ ‬בארה‭"‬ב‭, ‬למשל‭, ‬הינו‭ ‬בן‭ ‬כחצי‭ ‬שנה‭ ‬ועד‭ ‬שנתיים‭(!), ‬תקופה‭ ‬במהלכה‭ ‬מתדרדרים‭ ‬ערכיו‭ ‬התזונתיים‭, ‬מתדרדרת‭ ‬איכותו‭ ‬הכימית‭, ‬הטעם‭ ‬הריח‭ ‬והארומה‭ ‬נפגעים‭, ‬וכך‭ ‬גם‭ ‬יתרונותיו‭ ‬הבריאותיים‭.‬

המהפכה‭ ‬שלנו‭ ‬מתקיימת‭ ‬בזכות‭ ‬טכנולוגיה‭ ‬כפולה:

א. מכונת‭ ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬ביתית‭2) ‬ פטנטים‭ ‬בינלאומיים‭ ‬רשומים‭(

בלחיצת‭ ‬כפתור‭ ‬בודדת‭, ‬בפעולה‭ ‬שקטה‭ ‬מבצעת‭ ‬המכונה‭ ‬כבישה‭ ‬קרה‭ ‬של‭ ‬3 ‬ק‭"‬ג‭ ‬זיתים‭ ‬טריים‭ ‬שאך‭ ‬נקטפו‭ ‬מהעץ‭, ‬ או‭ ‬זיתים‭ ‬מטופלים‭ ‬בקפסולה‭, ‬ומאפשרת‭ ‬הפקת‭ ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬טרי‭ ‬על‭ ‬המקום‭. ‬בכל‭ ‬מקום‭, ‬בכל‭ ‬זמן‭.‬אב‭ ‬טיפוס‭ ‬ראשון‭, ‬פועל‭ ‬ומתפקד‭, ‬הוצג‭ ‬בהדגמות‭ ‬ואירועים‭ ‬ברחבי‭ ‬העולם‭.‬ בכספי‭ ‬הגיוס‭ ‬הנוכחי‭ ‬יושלם‭ ‬שלב‭ ‬פיתוח‭ ‬ועיצוב‭ ‬דגם‭ ‬אב‭ ‬טיפוס‭ ‬משופר‭ ‬וסופי‭. ‬

ב. טכנולוגיה לשמירת טריות שמן הזית בקפסולות

במשולב‭ ‬עם‭ ‬המכונה‭, ‬פיתחנו‭ ‬טכנולוגיה‭ ‬מהפכנית, ‬אף‭ ‬היא‭ ‬מוגנת‭ ‬פטנט‭, ‬המאפשרת‭ ‬שמירת‭ ‬טריות‭ ‬תאי‭ ‬השמן‭ ‬בתוך‭ ‬זיתים‭ - ‬מרגע‭ ‬הקטיף‭ ‬ולמשך ‭‬שנה‭ ‬ויותר‭ ‬טכנולוגיה‭ ‬זו‭ ‬ניתנת‭ ‬למימוש‭ ‬מסחרי‭ ‬זול‭ ‬ופשוט ‬ובסביבה‭ ‬של‭ ‬מטעי‭ ‬זיתים‭ ‬קיימים‭.‬

ֿשוק‭ ‬שמן‭ ‬הזית‭ ‬העולמי‭ ‬נאמד‭ ‬בכ‭ - ‬11‭ ‬מיליארד‭ ‬דולר‭. ‬שוק‭ ‬אדיר‭ ‬שהגדיל‭ ‬את‭ ‬מכירותיו‭ ‬באופן‭ ‬משמעותי‭ ‬בעשורים‭ ‬האחרונים‭. ‬הביקוש‭ ‬העולמי‭ ‬לשמן‭ ‬זית‭ ‬עלה‭ ‬ב‭-‬73%‭ ‬אחוזים‭ ‬בממוצע‭ ‬במהלך‭ ‬25‭ ‬השנים‭ ‬האחרונות‭ ‬עם‭ ‬זינוקים‭ ‬מרשימים‭ ‬במיוחד‭ ‬במדינות‭ ‬הגדולות‭ ‬בעולם‭. ‬

הסיבה‭ ‬לגידול‭ ‬הצריכה‭ ‬הינה‭ ‬הגברת‭ ‬מודעות‭ ‬הבריאות‭ ‬העולמית ‬והביקוש‭ ‬למוצרים‭ ‬טבעיים‭ ‬ובריאים‭.‬

עם‭ ‬עשרות‭ ‬מיליוני‭ ‬בני‭ ‬אדם‭ ‬המתגוררים‭ ‬באגן‭ ‬הים‭ ‬התיכון‭, ‬אזור‭ ‬עשיר ‭‬בעצי‭ ‬זית‭, ‬ומאות‭ ‬מיליונים‭ ‬ברחבי‭ ‬העולם‭ ‬שאינם‭ ‬נהנים‭ ‬מעצי‭ ‬זית‭ ‬זמינים‭ ‬ותלויים‭ ‬בשמן‭ ‬זית‭ ‬מסחרי‭ ‬שהתיישן‭ ‬בבקבוקים‭ ‬במשך‭ ‬חודשים‭ ‬רבים‭, ‬ Olive‭‬X‭-‬Press‬מביאה‭ ‬בשורה‭ ‬של‭ ‬ממש‭ ‬לשוק‭ ‬הצרכני‭ ‬והמסחרי‭. ‬

באיור‭: ‬גידול‭ ‬בצריכת‭ ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬בעולם



קהילות‭ ‬שגרות‭ ‬בסמוך‭ ‬לעצי‭ ‬זית

עשרות מיליוני משפחות מתגוררות ביוון, איטליה, טורקיה, צרפת, ארצות הבלקן, ארצות ערב - ובכלל, כל סביבת אגן הים התיכון. בסביבות המגורים האלה נטועים אינספור עצי זית בודדים, אשר פירותיהם נושרים ומרקיבים (לבתי בד, רובם תעשייתיים, לא כדאי להביא כמויות קטנות של זיתים).

בכל עץ זית, קיים פוטנציאל של 4 עד 16 ליטר שמן זית טרי ואיכותי ביותר (הנכבש מכ-20-80 קילו זיתים שעל העץ). השווי של שמן איכותי זה הינו בן 40 ל-360 דולר (!). צרכני המכונה (הצפויה לעלות לצרכן כ-250$ - 300$ )יוכלו לכבוש שמן זית איכותי ואף לשווק אותו לאיזורים הקרובים - כך שההשקעה תוחזר מיד לאחר הפקת השמן .



צרכני אוכל בריא וטרי המעדיפים להכינו בעצמם

מעבר לאנשים בעלי נגישות לעצי זית, Olive Press-X מתאימה גם ובעיקר לשאר העולם - הגרים רחוק מעצי זית - תושבי הערים בכל רחבי העולם. בשנים האחרונות מתגברת מודעות הבריאות ברחבי העולם ואנשים מעדיפים לצרוך מזון טרי וזמין. כך ניתן להסביר את הפופולריות הגואה של שייקרים, מכונות מיצים, מכונות קפה מצד אחד - ומכונות להכנת לחם, פסטה ומוצרים אחרים מאידך. המוצרים המופקים בבית הם בד"כ טריים ואיכותיים יותר. מוצר משלים למכונה שלנו, יהיו קפסולות הזיתים המטופלים של Press-X Olive וכמוזכר למעלה, יש בידינו טכנולוגיה המאפשרת שמירת טריות תאי השמן בתוך זיתים - מרגע הקטיף ולמשך שנה ויותר.

צריכת שמן הזית עולה בצורה משמעותית מדי שנה ברחבי העולם. לדוגמא, ראו את השוני במגמת הצריכה בארה"ב לבדה ב-18 השנים האחרונות

המכונה‭ ‬החדשנית‭, ‬כמו‭ ‬גם‭ ‬טכנולוגיית‭ ‬הארכת‭ ‬חיי‭ ‬מדף‭ ‬הזית‭ ‬של ‭ ‬Olive‭  ‬X‭-‬Press‭‬מוגנות‭ ‬בשלושה‭ ‬פטנטים‭ ‬ברחבי‭ ‬העולם‭, ‬ויקשו‭ ‬על‭ ‬תחרות‭ ‬בשוק‭ ‬בו‭ ‬נדרש‭ ‬שילוב‭ ‬מכונות‭ ‬וטכנולוגיה‭ ‬של‭ ‬שימור‭ ‬זיתים‭. ‬חברת ‭ ‬OLIMAKER‭ ‬הספרדית‭ ‬מציעה‭ ‬לאחרונה‭ ‬מכונה‭ ‬גדולה‭, ‬כבדה‭ ‬ויקרה‭ ‬בכפי‭ ‬10‭ ‬משלנו‭(‬2600$‭) ‬ תחרות‭ ‬צפויה‭ ‬מצד‭ ‬יצרני‭ ‬שמני‭ ‬זית‭ ‬פרימיום‭. ‬לזכותנו‭ ‬תעמוד‭ ‬רכישת‭ ‬חומרי‭ ‬הגלם‭ - ‬זיתים‭ ‬מובחרים‭ - ‬ממקורות‭ ‬זהים‭ ‬לשלהם‭, ‬בעוד‭ ‬ששמן‭ ‬הזית‭ ‬שיופק‭ ‬מזיתינו‭ ‬יהיה‭ ‬טרי, ‬איכותי‭ ‬וזול‭ ‬יותר‭ ‬משמני‭ ‬המדף‭ ‬המתיישנים‭ ‬שלהם‭.‬


טרנדים‭ ‬צרכניים‭ ‬קיימים‭ ‬וטכנולוגיה‭ ‬מוכחת‭ ‬יאפשרו‭ ‬ל‭‬Olive‭ ‬X‭-‬Press- ‬חדירה‭ ‬לשוק‭ ‬שמן‭ ‬הזית‭ ‬והשתלטות‭ ‬על‭ ‬כ‭ - ‬5%‭ ‬ממנו‭ - ‬כ‭- ‬500‭ ‬מיליון‭ ‬דולר‭, ‬ בתוך‭ ‬כ‭- ‬5‭ ‬עד‭ ‬10‭ ‬שנים‭, ‬ומבטיחה‭ ‬מכפילי‭ ‬רווח‭ ‬למשקיעים‭. ‬בטריטוריות‭ ‬הרלוונטיות‭ ‬לחדירה‭ ‬ראשונית‭ ‬מתקיים‭ ‬טרנד‭ ‬חזק‭ ‬של‭ ‬העדפת‭ ‬שמני‭ ‬פרימיום‭ ‬ומחירי‭ ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬גבוהים‭ - ‬ארה‭"‬ב‭, ‬מערב‭ ‬אירופה‭ ‬וסין‭.‬

מובילת שוק עתידית בעלת פטנטים

הגנת הפטנטים הן על המכונה והן על הספקת הזיתים מאפשרת שליטה בלעדית בתהליכי הייצור והשיווק ויתרון מסחרי משמעותי לחברה.   

יכולת ייצורית זמינה ובלתי מוגבלת של קפסולות הזיתים.

הטיפול מבוצע לזיתים מובחרים של מגדלים קיימים ברחבי העולם,      ויש לנו היכולת להגדיל מכירות ע"פ דרישת השוק.

פיתוחים של מומחים בעלי שם עולמי, בגיבוי קבוצת משקיעים אמריקאית

צוות החברה והמפקחים על הפיתוח הינם עתירי ניסיון בתחום שמן הזית, ביניהם פרופ׳ שמעון לביא (ז"ל), יושב ראש איגוד שמן הזית העולמי לשעבר (IOOC) ופרופ׳ זוהר כרם, מומחה בעל שם עולמי בתחום הזית. פיתוחי החברה נוצרו בפיקוח גורמים מקצועיים מובילים ובהם הפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית בירושלים וכן The Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition.

פוטנציאל פיתוח לשוק מסחרי נרחב: סופרמרקטים, מעדניות ומסעדות.

חברות שיווק גדולות מביעות עניין מוצהר בפיתוח של  Olive X-Press ביניהן – שטראוס (רצ"ב מסמך כוונות), DAKA (מתמחים במכירות בטלוויזיה בארה"ב ואירופה), ועוד. נכון להיום, אין עוד חברה שהצליחה להפוך את תהליך הכנת שמן הזית לקל, פשוט ומהיר - בדומה לתהליך הכנת קפה.



בנוסף על מודל מכירת מכונות ביתיות וקפסולות לכבישת שמן זית בבית, מאפשרת הטכנולוגיה שפיתחנו מימושים מסחריים נוספים:

להפוך כל בית בד בעולם ליצרן שמן זית טרי במשך כל השנה. הנ"ל בדרך של טיפול ואחסון זיתים טריים בטכנולוגיה אותה פיתחנו, וכבישת שמן טרי במכונות בית הבד - במהלך כל השנה. שמן טרי זה יימכר לקהל הפרימיום העולמי כשמן גורמה. תהליך זה יהווה מהפכה בענף בתי הבד בעולם שעד היום פעלו במשך עונת הקטיף בלבד.

פיתוח מכונת שמן זית גדולה יותר לשוק של סופרים, מעדניות ומסעדות, לשם ישונעו זיתים מטופלים, וכבישת השמן תבוצע מול עיני הלקוחות (דומה לקונספט טחינת הקפה).




קונספט שיווקי זה גורם לעניין מצד חברות גדולות כדוגמת חברת שטראוס אשר הצהירה פורמאלית על עניינה בפיתוח:



בשלב הראשון 

נשלים פיתוח דגם משופר של המכונה הביתית. הפיתוח צפוי להסתיים בסוף עונת המסיק הקרובה.

במקביל נקים בטרם עונת המסיק הקרובה קו ייצור,  לטיפול בזיתים טריים ואכסונם. סביר שנממש זאת בסביבת בית בד קיים ובהשקעה משותפת. זיתים אלה יארזו בקפסולות וישלחו חודשים אח"כ לרוכשי המכונות. 

בחודשים הקרובים נקים אתר לחברה ונפעל לביצוע פעולות מיתוג ושיווק ראשוני.

בשלב שני, תחילת שנת 2020

תיכנס החברה לתהליך משותף עם יצרן מכונות בו תבחר להכנת קו ייצור סידרתי למכונות. 

בשלב השלישי - מוערך בחציה השני של שנת 2020,

תבצע החברה מכירות של מכונות ביתיות, משולבת עם שירות הספקת זיתים מטופלים במארזים דמויי קפסולות. הזיתים ייוצרו ויסופקו ע"י אותם בתי הבד אשר קיבלו רישיון ייצור עבור החברה.

בשלב מאוחר יותר, 

לאחר לימוד תגובת השוק למהפכת כבישת השמן הביתית, צפויה החברה לפתח מכונת שמן זית גדולה יותר - דגם מסחרי, המיועד לשימוש בסופרמרקטים, מעדניות ומסעדות, ועל ידי כך תפעל להגדיל את אחיזתה בענף שמן הזית העולמי, ואף תשקול הקמת זרוע עולמית בארה"ב או מיקום מרכזי אחר בעולם.

הפיתוח מוגן על ידי שלושה פטנטים הרשומים ברחבי העולם:

Machine olive crusher - US patent 8677894 - מכאניזם שקט וזעיר לגריסת הזיתים. אינו מעלה את טמפרטורת הזיתים בעת שבירת החרצנים (תופעה הקיימת במרסקים תעשייתיים) ומאפשר כבישה קרה ואיכותית של השמן. 

hMachine oil separation - US patent 8,877,273 – טכנולוגיית הפרדת המים מהשמן. בשונה ממכאניזמים הקיימים בבתי בד (צנטריפוגות), פועלת בצורה של הפרדה על בסיס פילטר.

Extend the shelf life of the oil within treated olives - US patent 8,377,488 - שימור תאי השמן בתוך הזיתים לאורך זמן, באופן שניתן להפיק מהם שמן טרי במשך שנה ויותר. מימוש מסחרי עיקרי הינו קפסולות זיתים.



בצוות הפיתוח פועלים 6 - 4 אנשים:

ניר פדן מייסד שותף ומנכ"ל. 

בוגר קורס טייסי ניסוי בארה"ב, מגדל זיתים ויצרן שמן. רקע עשיר בחיל האוויר ואח"כ בתעשייה בפיתוח ושיווק מיזמי. טייס אל על ומכיר היטב את שווקי והרגלי צריכת שמן הזית בעולם.

פרופ' זהר כרם – יועץ ושותף

מגדולי המומחים בעולם לכימיה של זיתים. פרופסור לכימיה של מזון במכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית בירושלים, ברחובות. פרסם למעלה מ - 80 מאמרים מקוריים בעיתונות המדעית מהשורה הראשונה. מקיים מחקר פעיל בנושאים של בריאות רכיבי מזון שתורמים לאדם ומנגנוני הפעולה שלהם בגוף, ובדגש מיוחד על שמני זית ממקורות שנים ולאחר טיפולים חקלאיים מגוונים. ממקימי וחבר הקונסורציום: Mapping and Comparing Oils and MacOil שמומן על ידי הקהיליה אירופית, ומטרתו הקמה של בסיס מידע לצרכנים המתאר את שמני המאכל הנפוצים, הרכביהם ויתרונותיהם. מאז שנת 2004 חבר בוועדת המומחים לכימיה בארגון הזית העולמי. יו"ר ועדת המומחים לתקן שמן הזית החדש. יו״ר ועדת המומחים לתקן שמני המאכל, וחבר ועדת המומחים לתקן שמני המאכל. במהלך פיתוח הארכת חיי מדף הזיתים שימש כיועץ ואחראי של בחינת תוצאות מעבדה לנושא איכויות שמן זית שהופק מזיתים שעברו טיפול ושימור. 

יריב גרשוני – מייסד, שותף ומנהל פיתוח.

עבר בטחוני עשיר ועמדות ניהול מגוונות בתעשייה הביטחונית ובהייטק.

אריק טורג'מן – חברת רד מג'נטה (קבלנות משנה)

מהנדס מכונות בחסד, בעל וותק של 20 שנה בפיתוח מערכות מגוונות.

חברת YAMA – עיצוב מוצר (קבלנות משנה).

http://www.yama-rd.com/2017/01...


 אין עדיין. התחלנו להציג בכנסים מקצועיים.

 



אנו מאמינים שמימוש עסקי ורווח מיטבי למשקיעי החברה יבוצע לאחר סיום מלא של הפיתוח והצגתו בעולם. מספר חברות בתחום המזון, ביניהן חברת שטראוס, כמו גם חברות מכשירי מטבח עוקבות מקרוב אחר הפיתוח.

מודל עסקי

המודל העסקי של Olive X-Press דומה למודל עסקי קלאסי של מכונות אספרסו ביתיות, כלומר, מכירת המכונה ללקוחות, ותמיכה שוטפת בהספקת קפסולות זיתים במהלך השימוש המכונה. כמו כן, החברה מכוונת לשווק את מוצריה דרך חברות גדולות ולאפשר מתן רישיונות ייצור מכונות ליצרנים נוספים בעולם.

שיווק לערוצי טלוויזיה מסחריים ולחברות שיווק גדולות

החברה כבר קיבלה הצעה מחברת DAKA (מתמחה במכירות טלוויזיוניות בארה"ב ואירופה) לייצור המכונה ושיווקה בערוצי הטלוויזיה. בנוסף, חברת שטראוס, שהינה חברת אם של ״יד מרדכי״ ואחת ממשווקות שמן הזית הגדולות בארץ, מביעה עניין מוצהר בחברה ועוקבת אחר התפתחותה.

מכירה ללקוחות עסקיים  

מסעדות, שפים ומובילי דעה בתחום הקולינרי.

מכירה למשווקים מקומיים ברחבי העולם ומתן רישיונות ייצור ליצרנים במזרח ולבתי בד נבחרים 

הסכמים אסטרטגיים עם חברות, בתי בד ויצרנים שיבטיחו הגעה ללקוחות הקצה במדינות שונות בעולם.

מכירת שמן טרי ללקוחות קצה באמצעות בקבוקים קטנים

(המאפשרים את שמירת איכות השמן) או מכירה באמצעות מילוי פחים מנירוסטה על ידי הלקוח (אפשרות שמפחיתה את עלויות הביקבוק והמשלוח).

שיווק המכונה והקפסולות

דרך אתרי מסחר פופולריים כמו - אליאקספרס, אמאזון, איביי ואתרי שיווק מקצועיים של ענף שמן הזית העולמי.


מייסדים

NP
Nir Padan_pic

Nir Padan

CEO,CO FOUNDER,מייסד

BA in Management and Economics from Bar-Ilan University, former IAF Test Pilot, 1992 graduate of United State Navy Test Pilot School. He participated in and managed various development projects, an olive grower and an olive oil producer.

YG
Yariv Gershony_pic

Yariv Gershony

CTO,CO FOUNDER,מייסד

Former fighter pilot. Held various managing positions on the defense and high-tech industries.

צוות

PZK
 Prof' Zohar Kerem_pic

Prof' Zohar Kerem

Consultant

Partner. Professor of Food Chemistry, Institute of Biochemistry, Food and Nutrition, The Hebrew University of Jerusalem. One of the world‘s leading experts in the chemistry of olives. A member of the national committee for nutrition security, the deputy chair of the higher committee for food standards, head of the expert committees for trade standards of olive oil and of edible oils at the ‘Standards Institution of Israel.

ET
Eric Turgeman_pic

Eric Turgeman

Engineer,Product Manager

He has a mechanical engineering degree from the Technion, has been providing development services in the field of mechanical engineering for more than 20 years, and has been involved in the development of many products.

Y
YAMA_pic

YAMA

נושא משרה

Home machine design: http://www.yama-rd.com/2017/01/05/olive-express/

בלשונית זו מוצגים מסמכים, מצגות, טבלאות וטפסים שהעלו היזמים כמידע מפורט להבנת העסקה מעבר לתמצית המנהלים.
אנו ממליצים לקרוא אותם לעומק.
pdf
Download
הוראות עסקה לנאמנות
pdf
Download
תעודת רשם החברות
pdf
Download
Prof' Kerem Letter
jpg
Download
Strauss Company LOI
pdf
Download
Brochure Olive Machine
pdf
Download
Olive X-Press Business Proposal
pdf
Download
נסח חברה אוליב אקס - פרס
pdf
Download
נסח חברה אוליב אקס-טנד
pdf
Download
X-TEND CERTIFICATE OF INCORPORATION
pdf
Download
Reorganization Framework Agreement + Amendments
pdf
Download
Olive-X Inc Certificate of Incorporation
pdf
Download
Form of Proxy
pdf
Download
Cap Table
pdf
Download
מכתב למשקיעים - השקעה בשתי חברות
pdf
Download
P.P presentation
pdf
Download
Business plan
xlsx
Download
Financial forecast
pdf
Download
X-Press Restated and Amended AOA
pdf
Download
X-Tend Restated and Amended AOA
pdf
Download
אישור נושא משרה
pdf
Download
דוחות כספיים אקס-פרס 2017
pdf
Download
דוחות כספיים אקס-טנד 2017
pdf
Download
מאזן בוחן אקס-פרס 2018
pdf
Download
מאזן בוחן אקס-טנד 2018
pdf
Download
מקרא - תוכן ההצעה
pdf
Download
כתב הצעה נקי - אוליב אקס-פרס
pdf
Download
כתב הצעה נקי - אוליב אקס-טנד
pdf
Download
תעודת התאגדות-אקס-טנד
pdf
Download
כתב הוראות נאמנות ארכיון הוחלף ב 24.11.19
pdf
Download
אישור עו"ד
pdf
Download
כתב התחייבות ניר פדן
pdf
Download
כתב הצעה אוליב אקספרס-חתום
pdf
Download
כתב הצעה- אוליב אקסטנד-חתום
pdf
Download
כתב התחייבות חתום מ-OXP
pdf
Download
כתב התחייבות חתום - יריב גרשוני
רג
pic
רונן גאון איגלורין בע״מ
08/12/2019
מר
pic
מיכאל רויטר
03/12/2019
IO
pic
Iftah Ozeri
04/12/2019
AG
pic
raptor100
04/12/2019
עכ
pic
ערן כהן עודי
28/11/2019
ZD
pic
Zeev Dishon
28/11/2019
ב
pic
גינגי
14/08/2019
אא
pic
אברי אסולין
11/09/2019
יל
pic
יצחק לאוב
11/09/2019
אק
pic
ארנינה קשתן
08/10/2019
MA
pic
moshe arad
26/09/2019
נמ
pic
ניר מרגלית
29/09/2019
ענ
pic
עופר ניב
07/12/2019
גע
pic
גילעד עמיר
23/10/2019
בג
pic
בנימין גיל
24/11/2019
אנ
pic
אבנר נגר
17/11/2019
גמ
pic
גבריאל מירל
21/11/2019
טט
pic
טל טוינה
27/11/2019
יפ
pic
יצחק פיירשטיין
29/11/2019
יג
pic
יהונתן
30/11/2019
אא
pic
אפק אידלמן
01/12/2019
מא
pic
מרדכי מרקו אדרי מרם
03/12/2019
רו
pic
רפאל ולצר
03/12/2019
רכ
pic
רביד כץ
12/12/2019
אש
pic
אליאל שמשי
04/12/2019
יס
pic
יצחק סלה
04/12/2019
אכ
pic
ויוי
04/12/2019
אנ
pic
אלעד נוה
04/12/2019
סא
pic
סינדי אילת
04/12/2019
אי
pic
אסתי ירקוני בוקשפון
05/12/2019
דה
pic
דיויד הרול
06/12/2019
אל
pic
אחינעם לויתן
07/12/2019
אח
pic
איציק חזות
07/12/2019
אנ
pic
אוריאל נתן
08/12/2019
נר
pic
ניסן רגב
12/12/2019
ML
pic
Meir Lasry
12/12/2019
אנ
pic
אלי נעים
12/12/2019
אט
pic
אמנון טל
12/12/2019

    פורסם ב-
  • ברכישת ניירות הערך המוצעים באמצעות האתר כרוכים סיכונים, בין השאר, עקב הסיכון לחדלות פירעון של החברה המציעה, אפשרות אובדן כספי ההשקעה כולה, עקב היות המשקיעים בעלי מניות מיעוט, או עקב פעולות החברה המציעה או בעל השליטה בה, לרבות דילול כתוצאה מגיוסים עתידיים, מכירת השליטה בחברה המציעה, מכירת נכסים מהותיים של החברה המציעה או עסקאות אחרות עם בעלי עניין.
  • ההצעה אינה כפופה לדיני ניירות ערך ודיני החברות החלים על חברה המציעה ניירות ערך לציבור, רשות ניירות ערך לא נתנה אישור לפרסום מסמך ההצעה ולא בדקה אותו, והחברה לא תהיה כפופה לאחר ביצוע ההצעה להוראות גילוי וממשל תאגידי שנועדו להגן על המשקיעים בה ולפיקוח על ידי רשות ניירות ערך.
  • Fundit לא בדקה את נאותות הצעת ניירות הערך או כדאיותה, והיא אינה אחראית לשימוש שייעשה בתמורה שתגויס על ידי החברה המציעה.
  • השימוש באתר והסיכונים הכרוכים ברכישת ניירות ערך המוצעים באתר, כמפורט לעיל ובתנאי השימוש באתר, הינם על אחריות המשקיעים בלבד. Fundit לא תהיה אחראית לכל נזק ישיר, עקיף או תוצאתי, לרבות אובדן הכנסות, אובדן רווחים ו/או אובדן השקעה, אשר ייגרם כתוצאה מהשימוש באתר.בכלל זה, Fundit אינה מספקת, במישרין או בעקיפין, ייעוץ או המלצות למשקיעים בנוגע להצעות המפורסמות באתר.
  • ניירות הערך שיירכשו מהחברה המציעה לא יירשמו למסחר בבורסה. מובהר כי לא קיים שוק מוסדר כלשהו בו ניתן למכור ו/או לרכוש ניירות ערך שנרכשו מחברות מציעות כאמור. מכירה ו/או רכישה של ניירות ערך שנרכשו בהצעה כאמור כפופה למגבלות הקבועות בדין הכללי, ובכלל זאת האיסור הקבוע בחוק ניירות ערך לעשות הצעה לציבור של ניירות ערך שלא על פי תשקיף שרשות ניירות ערך התירה את פרסומו.
ההצעה אינה כפופה לדיני ניירות ערך ודיני החברות החלים על חברה המציעה ניירות ערך לציבור, רשות ניירות ערך לא נתנה אישור לפרסום מסמך ההצעה ולא בדקה אותו, והחברה לא תהיה כפופה לאחר ביצוע ההצעה להוראות גילוי וממשל תאגידי שנועדו להגן על המשקיעים בה ולפיקוח על ידי רשות ניירות ערך